Díjnyertes pályázatok 2012

2012. október 13-án került sor a Tantárgyháló verseny zárórendezvényére Szabadkán. A döntőbe jutásért az általános iskolások csoportjában 17, míg a középiskolások csoportjában 21 diák versenyzett. A 13 diákot és 12 mentortanárt vendégül látó esemény résztvevői Csantavérről, Királyhalmáról, Palicsról, Óbecséről, Szabadkáról és Zentáról érkeztek. A Tantárgyháló harmadik fordulójában a pályamunkák szerzői bemutatták önálló kutatásukat és bizonyságot tettek szakmai jártasságukról a választott témában. Az általános iskolás csoport versenybizottságának munkájában Amstadt Aranka fizikatanár, Miskolci Izabella biológiatanár, Takács Izabella magiszter magyartanár és Béres Zoltán matematikatanár, a középiskolás csoport versenybizottságának munkájában pedig dr. Hózsa Éva magyartanár, Kovács Róbert földrajztanár, dr. Mészáros Zoltán történelemtanár, Szórád Endre kémiatanár és Simonyi Dénes informatikatanár vettek részt.

Általános iskolások csoportja

Középiskolások csoportja

Első kör
Az ötletterveket 2018. október 5-ig várjuk a következő e-mail címre:
ujkep.modszertani@gmail.com
Második kör
A második körben az ötlettervek megvalósítása történik (2018. november 17.), amelyről egy terjedelmesebb pályamunkában számolnak be a pályázók. Ez a munka tartalmazza a kutatás elméleti hátterét, valamint a megvalósítás és a kutatási eredmények leírását, egy összegzést, következtetést, illetve a felhasznált források megnevezését.
Harmadik kör
A harmadik körben a döntős versenyzők megvédik munkájukat, amelyhez plakátot vagy Power Point prezentációt kell készíteni, de örömmel fogadjuk egyéb szemléltető eszközök, -módok alkalmazását is (pl. rövidfilm, makett, hanganyag stb.).
2013. Tantargyhalo. Minden jog fenntartva.