Díjnyertes pályázatok 2011

2011. november 26-án került sor a Tantárgyháló verseny zárórendezvényére. A 22 diákot és 27 mentortanárt vendégül látó esemény résztvevői Csantavérről, Kikindáról, Királyhalmáról, Magyarkanizsáról, Moholról, Óbecséről, Szabadkáról, Újvidékről és Zentáról érkeztek. A Tantárgyháló harmadik fordulójában, azaz a döntőn általános iskolai és középiskolai csoportban 8 és 7 pályamunka szerzői mutatták be önálló kutatásukat és tettek bizonyságot szakmai jártasságukról a választott témában. Az általános iskolás csoport versenybizottságának munkájában Béres Zoltán matematikatanár, Csernetics Magdolna fizika- és kémiatanár, Miskolci Izabella biológiatanár és Takács Izabella magyartanár, a középiskolás csoport versenybizottságának munkájában pedig Bálint Irén magyartanár, Búcsú Ottó fizikatanár, Kovács Róbert földrajztanár, Mészáros Zoltán történelemtanár, Soós Edit biológiatanár és Szórád Endre kémiatanár vettek részt.

Általános iskolások csoportja

Középiskolások csoportja

  • I. díj: Anitics Tamás (Zenta), mentor: Szórád Endre
  • II. díj: Lestár Boglárka és Csákány Lóránt (Szabadka), mentorok: dr. Raffai Győrög Rózsa, Varga Attila, Póczik András
  • III. díj: Fejdi Emma (Zenta), mentor: Szórád Endre
Első kör
Az ötletterveket 2018. október 5-ig várjuk a következő e-mail címre:
ujkep.modszertani@gmail.com
Második kör
A második körben az ötlettervek megvalósítása történik (2018. november 17.), amelyről egy terjedelmesebb pályamunkában számolnak be a pályázók. Ez a munka tartalmazza a kutatás elméleti hátterét, valamint a megvalósítás és a kutatási eredmények leírását, egy összegzést, következtetést, illetve a felhasznált források megnevezését.
Harmadik kör
A harmadik körben a döntős versenyzők megvédik munkájukat, amelyhez plakátot vagy Power Point prezentációt kell készíteni, de örömmel fogadjuk egyéb szemléltető eszközök, -módok alkalmazását is (pl. rövidfilm, makett, hanganyag stb.).
2013. Tantargyhalo. Minden jog fenntartva.