Díjnyertes pályázatok 2011

2011. november 26-án került sor a Tantárgyháló verseny zárórendezvényére. A 22 diákot és 27 mentortanárt vendégül látó esemény résztvevői Csantavérről, Kikindáról, Királyhalmáról, Magyarkanizsáról, Moholról, Óbecséről, Szabadkáról, Újvidékről és Zentáról érkeztek. A Tantárgyháló harmadik fordulójában, azaz a döntőn általános iskolai és középiskolai csoportban 8 és 7 pályamunka szerzői mutatták be önálló kutatásukat és tettek bizonyságot szakmai jártasságukról a választott témában. Az általános iskolás csoport versenybizottságának munkájában Béres Zoltán matematikatanár, Csernetics Magdolna fizika- és kémiatanár, Miskolci Izabella biológiatanár és Takács Izabella magyartanár, a középiskolás csoport versenybizottságának munkájában pedig Bálint Irén magyartanár, Búcsú Ottó fizikatanár, Kovács Róbert földrajztanár, Mészáros Zoltán történelemtanár, Soós Edit biológiatanár és Szórád Endre kémiatanár vettek részt.

Általános iskolások csoportja

Középiskolások csoportja

  • I. díj: Anitics Tamás (Zenta), mentor: Szórád Endre
  • II. díj: Lestár Boglárka és Csákány Lóránt (Szabadka), mentorok: dr. Raffai Győrög Rózsa, Varga Attila, Póczik András
  • III. díj: Fejdi Emma (Zenta), mentor: Szórád Endre
Első kör
Az ötletterveket 2023. november 24.-ig várjuk.
Második kör
A második körben az ötlettervek kivitelezése történik, amelyekről pályamunkában – írott (dolgozat), vagy mozgóképi (videó) megjelenítésű - számolnak be a pályázók. A munka tartalmazza a kutatási téma elméleti hátterét, valamint a szerzett ismeretek, kutatási eredmények leírását, összegzését, illetve a felhasznált források megnevezését. A pályamű eljuttatásának határideje: 2024. február 23.
Harmadik kör (döntő)
A harmadik körben a döntős versenyzők személyesen vagy videó-felvételen keresztül bemutatják projektjük termékét, összefoglaló projektbeszámolót készítenek, megvédik munkájukat, bizonyítják céljaik elérését, jártasságukat az általuk választott témában. A döntő időpontja: 2024. április 12.
2013. Tantargyhalo. Minden jog fenntartva.